tiistai 1. tammikuuta 2013

2013

Oho, viitsittiin E:n kanssa jopa herätä tänään puoli kahdelta! Eilen illalla kuunneltiin ja katsottiin raketteja ikkunasta ja parvekkeelta, syötiin nakkeja ja sipsejä ja vähän saatettiin ottaa väkevämpääkin... Pelattiin laivan upotusta ja Eurooppa-korttipeliä ja kuunneltiin samalla E:n väsäämää "kaikki-korealaiset-biisit-jotka-olivat-korean-top10:ssä-vuonna-2012", joka kesti 13 tuntia. Eli siis kuunnellaan sitä vielä tänäänkin tässä näin...

MUTTA nyt ollaan sitten vuodessa 2013! Hip hip hurrayh!


Jos vuosi 2012 oli loppuunsa huipentuva, niin minkähänlainen vuosi tästä tulee? Tämän hetken tiedon mukaan vuodesta 2013 pitäisi tulla ehkä jopa parempi kuin edellisestään. PAITSI että tuleekohan? Vuoden 2012 loppuhuipentuma oli nimittäin niin mieleenpainuva kokemus, että sitä ei voitetakaan helpolla.

Ehkä pitäisikin sanoa vain, että vuodesta 2013 tulee yhtä hyvä kuin vuodesta 2012. Se vain tulee luultavasti olemaan erilaisella tavalla yhtä hyvä. Hard to explain, mutta...

Syksyllä aloitan taas opinnot kolmen vuoden jälkeen. Viittomakielentulkki. AMK. 4 vuotta. Kuopio calling.

Kesällä on loma! Ainakin tarkoitus olisi pitää kesäkuusta alkaen lomaa ennen koulun alkua.

Mitäs kesällä? MATKUSTELUA! Destinations: South Korea and Switzerland!!

Ei tarvitse varmaan kauheasti vakuutella teitä siitä, kuinka innoissani olenkaan. Ihihihiiiiii!

Etelä-Koreaan olen toivonut nyt vuoden päivät pääseväni visiteeraamaan. Haluan mennä katsomaan söpöjä korealaispoik.... Ummmm, siis kokemaan sen ihanan kulttuurin siellä... Ja siis syömään hyvää ruokaa... Ja juomaan sojua random-telttaan, mitä näkyy aina k-draamoissa... Ja siis joo... Niin...

E on lähdössä Koreaan vaihtoon helmikuussa ja Emma on tästä erittäinkin kade, kade, KADE!! Yhyy. Eniveis, mennään sitten kavereiden kanssa sinne kesäkuun lopussa noin 10 päiväksi tämän hetkisten pläänien mukaan, kun E:ltä loppuu siellä koulu. Palataan sieltä yhdessä sitten heinäkuun alussa takaisin.

Lepäilen muutaman päivän Suomessa tämän jälkeen, kunnes jatkan matkailua Sveitsiin C:n luokse. Hän oli täällä viime kesänä - nyt on meitsin vuoro valloittaa Sveitsi! Ouuuu jeee!

Ennen matkailua on tietysti työskenneltävä ahkerasti ja säästettävä vähän moneya näiden seuraavien viiden kuukauden ajan! Ja olisihan se kiva, jos matkustelun jälkeen olisi vähän säästössä koulua varten. Se jäänee nähtäväksi.

Lisäksi odotan vuodelta 2013 mahtavia k-draamoja, Big Bangin comebackia + loistavia k-poppisbiisejä. Ja yllätyksiä, mitä vuoden varrelle saattaa mahtua - toivottavasti hyviä sellaisia. Onnellisuutta ja terveyttä. Worldpeace.

Onnellista uutta vuotta 2013 Teille kaikille - olkoot vuosi täynnä unelmienne toteutumisia ja upeita päiviä! Yay!


<3

4 kommenttia:

enlav kirjoitti...

kannattaa oikeesti säästää koulua varten! Ei noilla tuilla pitkälle pötkitä, ja ellei mulla olis töitä koulun ohella, en pärjäis ollenkaan. :D Ja oon omista säästöistäki joutunut lainaan.

Emma kirjoitti...

jospa sitä jotain jäis jemmaan matkustelun jälkeen :)

Hm kirjoitti...

Viittomakielen tulkki onkin varmasti erilainen ammatti! Itestäkin ois kiva opetella viittomaan. :)

Omg, mitkä matkakohteet tälle vuodelle! ;)

Emma kirjoitti...

Joo, se on erilainen! Ja mä tiiän kans, etten oo helppoo tietä valinnu, koska se opiskelu tulee ainaki ekat puol vuotta olemaan RANKKAA, koska en osaa viittomakieltä vielä muutamaa aakkosta lukuunottamatta (ois kai tässä tietty vähän aikaa opetella..). :D Mut yrittänyttä ei laiteta!